Αρχική Σελίδα Νέα

Δραστηριότητες κτηρίου ομάδας τμήματος πωλήσεων Shenzhen OKAF-Shenzhen ομορφότερου ακτή-ανατολικά στη δύση Crossin

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Πλήρης κάμερα HD PTZ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Πλήρης κάμερα HD PTZ για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο ιστός επεκτείνεται μόνο περίπου 6m αυτή τη στιγμή για να δει πώς εκτελεί. Όπως ανέφερα μέχρι στιγμής έχει κάνει μεγάλο. Το συνολικό βάρος που υποστηρίζεται από τον ιστό είναι γύρω από 15kg έτσι υπάρχει αφθονία του περιθωρίου εκεί. Ακριβώς ως σημείο ενδιαφέροντος το σύστημα ιστών και κεραιών έχει εκτεθεί ήδη σε έναν αέρα γύρω από 48km/h και απλώς καλά.

—— Joe W. Feusner

Λάβαμε τα αγαθά, τα οποία είναι ήδη στη δοκιμή, η οποία είναι πιό προσιτή από τον ιστό που αγοράσαμε για πρώτη φορά, αλλά η δοκιμή φαίνεται να είναι καλή χωρίς κανένα πρόβλημα.

—— Robert Labro

Θέλουμε ακόμα να συνεργαστούμε με σας για να συνεχίσουμε να αγοράζουμε τα προϊόντα ιστών στην επιχείρησή σας. Ο πρώτος χρόνος που αγοράσαμε το προϊόν ήταν πολύ καλός και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Το ίδιο πράγμα ισχύει για τη δεύτερη αγορά του ιστού, αλλά το βάρος του στροφέα αναρτήρων φαίνεται να είναι πάρα πολύ ελαφρύ. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με σας για τρίτη φορά. Αλλά το πρόβλημα είμαστε μειονεκτήματα

—— Pankaj

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Δραστηριότητες κτηρίου ομάδας τμήματος πωλήσεων Shenzhen OKAF-Shenzhen ομορφότερου ακτή-ανατολικά στη δύση Crossin

Δραστηριότητες κτηρίου ομάδας τμήματος πωλήσεων Shenzhen OKAF-Shenzhen ομορφότερου ακτή-ανατολικά στη δύση Crossin

Δραστηριότητες κτηρίου ομάδας τμήματος πωλήσεων Shenzhen OKAF-Shenzhen ομορφότερου ακτή-ανατολικά στο δυτικό πέρασμα

 

Η Ανατολής-Δύσης ακτή είναι η ομορφότερη και κλασική παράκτια διαδρομή πεζοπορίας σε Shenzhen. Το συνολικό μήκος της ακτής είναι τέσσερα χιλιόμετρα, και το συνολικό μήκος της πεζοπορίας είναι 9 χιλιόμετρα, το οποίο διαρκεί 5-6 ώρες.
5 Απριλίου 2019, αρχίσαμε αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός. Ακριβώς την προηγούμενη μέρα το γεγονός, το καθένα ανησυχήθηκε ακόμα για τον καιρό. Λόγω του ασταθούς καιρού, πρέπει να δώσουμε προσοχή στον καιρό ανά πάσα στιγμή. Ευτυχώς, ο καιρός ήταν πολύ καλός.
Ο καθένας σύλλεξε στην αφετηρία νωρίς το πρωί για να επιβεβαιώσει όλα τα υλικά και να είναι πλήρης της πάλης του πνεύματος.
Δεδομένου ότι οι δρόμοι κατά μήκος της θάλασσας είναι απότομοι, κατά τη διάρκεια του χρόνου περπατήματος, ο καθένας βοήθησε ο ένας τον άλλον και περπάτησε μέσω των τραχιών δρόμων κατά μήκος του τρόπου, ο οποίος μας κατέστησε πιό ενωμένους. Κατά τη διάρκεια του σπασίματος, ο καθένας θα μοιραστεί τα πρόχειρα φαγητά τους, τρόφιμα και ούτω καθεξής. Ο καθένας γέλασε πάρα πολύ.
Όταν περάσαμε την κλασική φωτογραφία-παίρνοντας περιοχή σε αυτόν τον περίπατο, ο καθένας πήρε μια φωτογραφία ομάδας με το μεγάλο ενδιαφέρον. Πιθανώς αυτό είναι το ομορφότερο τοπίο του ταξιδιού μας.
Μετά από το τέλος του περάσματος, το καθένα πήγε να φάει ένα εγκάρδιο γεύμα θαλασσινών. Στην παραλία, το καλύτερο πράγμα είναι αυτό.
Στις 9:00 μ.μ. στις 5 Απριλίου 2019, η δραστηριότητα κτηρίου ομάδας τελείωσε. Από την ανατολή στο ηλιοβασίλεμα, ήμαστε κουρασμένοι, αλλά γελάσαμε πάντα.

Χρόνος μπαρ : 2019-04-29 14:34:08 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Alice Wang

Τηλ.:: 86-755-2968-0362

Φαξ: 86-755-3660-7248

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)