Αρχική Σελίδα

Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Okaf Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2005. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στα προϊόντα επιτήρησης CCTV έρευνας & να αναπτυχθεί, παραγωγής και πώλησης. Είναι ένας από τον επαγγελματικότερους υπεύθυνο για την ανάπτυξη & τον κατασκευαστή συστημάτων παρακολούθησης CCTV στην Κίνα σήμερα.

 

Τα κύρια προϊόντα μας ισχύουν για τα τμήματα δημόσια ασφαλείας όπως: η κάμερα οχημάτων PTZ, κάμερα θόλων επέκτασης 4G, κινητός ανυψωτής οχημάτων, κινητές συσκευές φωτισμού οχημάτων, αστυνομεύει το δυναμικό σύστημα ιατροδικαστικών, την περίπολο εθνικών οδών και το σύστημα διάσωσης, το σύστημα διάσωσης έκτακτης ανάγκης πυρκαγιάς, το αστικό σύστημα επιβολής διοικητικού νόμου, το κινητό σύστημα διαταγής, το σύστημα κ.λπ. διαταγής λειτουργίας.

 

Δίνουμε πολλή προσοχή να αναπτυχθούμε και την έρευνα και εισάγουμε πολλά χρήματα στα νέα προϊόντα. Η ανώτερες απόδοση και η χαμηλή τιμή Okaf έχουν κερδίσει τα ευνοϊκά σχόλια πολλών διανομέων, κατά συνέπεια οι αρχικές αγορές παγιώνουν όλο και περισσότερο, οι καινούργιες αγορές αναπτύσσονται συνεχώς. Η ποιότητα των προϊόντων είχε την καλή φήμη σε εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. τεχνολογίας Okaf Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2005. Από την αρχή της καθιέρωσης παρέχουμε στους πελάτες υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Με μια καλή φήμη για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη πολλών υπερπόντιων αγοραστών, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τους υπερπόντιους πελάτες μας με τις καλύτερες υπηρεσίες.

Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Okaf

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 8,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις