|
|
Λεπτομέρειες:
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
|
| Τύπος πλοίου: | Ηλεκτρικοί τηλεσκοπικοί στύλοι | Εκτεταμένο ύψος: | 12 μέτρα |
|---|---|---|---|
| Ανασυρόμενο ύψος: | 2160mm | τύπος ανύψωσης: | Ηλεκτρικό βαρούλκο |
| Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο: | 10 κιλά | Τροφοδοτικό: | DC24V/12V AC220V |
| Επισημαίνω: | φορητός συμπτύσσοντας ιστός κεραιών,πνευματικός τηλεσκοπικός ιστός,Το όχημα ηλεκτρικής δύναμης τοποθέτησε τον τηλεσκοπικό ιστό |
||
12μ Ενεργειακή ισχύς τηλεσκοπικό στέλεχος με τρίποδο
Χαρακτηριστικό του ηλεκτρικού τηλεσκοπικού πυλώνα ισχύος
OKAFμηχανοκίνητο στέλεχοςΤο υλικό είναι κράμα αλουμινίου. Εφαρμόζεται ευρέως σε ραδιοφωνικές εγκαταστάσεις, συστήματα παρακολούθησης και φωτισμού σε δημόσια έργα και εγκαταστάσεις, ραδιοερασιτέχνες, σε μετρολογία και άλλους τομείς.Επιπλέον, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ειδικές λύσεις για μη τυποποιημένες εφαρμογές.
Το ηλεκτρικό μας κουμπίτηλεσκοπικό στέλεχοςέχει τα ίδια πλεονεκτήματα με το χειροκίνητο τηλεσκοπικό στέλεχος, μπορεί να λειτουργεί ηλεκτρικά ή χειροκίνητα και μπορεί να αυτοκλείεται σε οποιαδήποτε θέση.
Τεχνικά δεδομένα
| Σχήμα | ΟΚ-DD12SJ |
| Εκτεταμένο ύψος | 12 μέτρα |
| Επικεντρωμένο ύψος | 2160 χιλιοστά |
| Μέγιστη διάμετρος | 132 χιλιοστά |
| Ελάχιστη διάμετρος | 40 χιλιοστά |
| Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο | 10 κιλά |
| Αιολική ενέργεια | Επίπεδο 8/19m/SEC |
| Αριθμός τμημάτων | 8 τμήματα |
| Ακριβότητα στροφής | ≤ ± 2o |
| Ηλεκτρική τροφοδοσία | DC12V / DC24V για όλα τα είδη οχημάτων/φορτηγών/ρυμουλκουμένων ή AC220V επίσης διαθέσιμα |
| Εγκατάσταση | Οχήματα που έχουν τοποθετηθεί ή έχουν τοποθετηθεί στο έδαφος με τρίποδο |
| Δρόμος ελέγχου | Επικεφαλής ή μη |
Εφαρμογές
ΗΗλεκτρική ανύψωση τηλεσκοπικού πύργουΗ ανύψωση του πύργου από RS485 με καλώδια ήΑσύρματο τηλεχειριστήριοΤο ηλεκτρικό σχεδιασμό του κουμπιού είναι ιδανικό για το αυτοκίνητο το οποίο είναι ιδανικό γιαΠυροσβεστικό,μικρό ρυμουλκούμενο, σκάφη γιαφωτισμός ή παρακολούθηση έκτακτης ανάγκης.
Φωτεινό στέλεχος τηλεσκοπικού τύπουΗ ηλεκτρική ενέργεια θα μπορούσε να εγκατασταθεί σε μικρά ηλιακά τροχόσπιτα για ορισμένουςσύστημα φωτισμού οικοδομικής περιοχής.
Ηλεκτρικές τηλεσκοπικές κεραίεςΗ συσκευή αυτή είναι χρήσιμη για τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ραδιοερασιτεχνών που χρειάζονται να χρησιμοποιήσουν κεραία για την ενίσχυση του σήματος.
![]()
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Anne
Τηλ.:: 86-19926558890
Φαξ: 86-755-29680362