Αρχική Σελίδα Νέα

Πνευματικό ενσωματωμένο καλώδιο ιστών

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Πλήρης κάμερα HD PTZ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Πλήρης κάμερα HD PTZ για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο ιστός επεκτείνεται μόνο περίπου 6m αυτή τη στιγμή για να δει πώς εκτελεί. Όπως ανέφερα μέχρι στιγμής έχει κάνει μεγάλο. Το συνολικό βάρος που υποστηρίζεται από τον ιστό είναι γύρω από 15kg έτσι υπάρχει αφθονία του περιθωρίου εκεί. Ακριβώς ως σημείο ενδιαφέροντος το σύστημα ιστών και κεραιών έχει εκτεθεί ήδη σε έναν αέρα γύρω από 48km/h και απλώς καλά.

—— Joe W. Feusner

Λάβαμε τα αγαθά, τα οποία είναι ήδη στη δοκιμή, η οποία είναι πιό προσιτή από τον ιστό που αγοράσαμε για πρώτη φορά, αλλά η δοκιμή φαίνεται να είναι καλή χωρίς κανένα πρόβλημα.

—— Robert Labro

Θέλουμε ακόμα να συνεργαστούμε με σας για να συνεχίσουμε να αγοράζουμε τα προϊόντα ιστών στην επιχείρησή σας. Ο πρώτος χρόνος που αγοράσαμε το προϊόν ήταν πολύ καλός και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Το ίδιο πράγμα ισχύει για τη δεύτερη αγορά του ιστού, αλλά το βάρος του στροφέα αναρτήρων φαίνεται να είναι πάρα πολύ ελαφρύ. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με σας για τρίτη φορά. Αλλά το πρόβλημα είμαστε μειονεκτήματα

—— Pankaj

Τα προϊόντα είναι πολύ καλά, υπάρχουν πολλές θέσεις που δεν καταλαβαίνουν, ο πωλητής είναι πάντα πολύ συνεταιριστικός με την εργασία μας να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.

—— Tuan Nguyen

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την παραγωγή και την παράδοση

—— pero baotic

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Πνευματικό ενσωματωμένο καλώδιο ιστών

Πνευματικό ενσωματωμένο καλώδιο ιστών

Πνευματικό ενσωματωμένο καλώδιο ιστών

 

 

Ο ενσωματωμένος ιστός καλωδίων είναι ένα καλώδιο άνοιξη που τοποθετείται μέσα στον ιστό για να προβλέψει την εξουσία ή τα σήματα στο εγκατεστημένο φορτίο. Ο ενσωματωμένος ιστός καλωδίων έχει το πλεονέκτημα τις συγκεκριμένες ανάγκες ενός πελάτη, όπως η αισθητική, η καθαρότητα, η προστασία, και η ευκολία της εγκατάστασης. Η προδιαγραφή του ενσωματωμένου ιστού καλωδίων είναι βασικά η ίδια με αυτήν του καθολικού ιστού, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τμημάτων, του ύψους κλεισίματος, του μέγιστου ύψους, και της διαμέτρου του σωλήνα.
Φυσικά, μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

 

(εξωτερικό καλώδιο άνοιξη)

 

 

Περίπου οι ενσωματωμένοι σπειροειδείς τεχνικοί όροι καλωδίων
Για να σχεδιάσετε και να κατασκευάσετε έναν ενσωματωμένο ιστό καλωδίων, πρέπει αρχικά να αποφασίσετε τον αριθμό πυρήνων, διαμέτρων, σπειροειδών διαμέτρων, και αριθμού σπειρών που απαιτούνται. Υπάρχουν τρεις καταστάσεις που δεν είναι κατάλληλες για τον ενσωματωμένο ιστό καλωδίων.
1. Υπάρχουν πάρα πολλοί πυρήνες καλωδίων που απαιτούνται, με συνέπεια μια υπερβολική διάμετρο καλωδίων και το εσωτερικό του ιστού δεν μπορεί να προσαρμοστεί.
2. Μερικά ειδικά καλώδια ή καλώδια δεν μπορούν να προσαρμοστούν.
3. Για τους μεγάλους ιστούς με ένα ύψος περισσότερων από 10 μέτρων, τα εξωτερικά καλώδια μπορούν μόνο να χρησιμοποιηθούν λόγω του μεγάλου φορτίου ή του μεγάλου κτυπήματος.

Χρόνος μπαρ : 2019-06-24 16:26:37 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Alice Wang

Τηλ.:: 86-755-2968-0362

Φαξ: 86-755-3660-7248

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)