Αρχική Σελίδα Νέα

Πνευματική τηλεσκοπική περιγραφή ιστών

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Πλήρης κάμερα HD PTZ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Πλήρης κάμερα HD PTZ για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο ιστός επεκτείνεται μόνο περίπου 6m αυτή τη στιγμή για να δει πώς εκτελεί. Όπως ανέφερα μέχρι στιγμής έχει κάνει μεγάλο. Το συνολικό βάρος που υποστηρίζεται από τον ιστό είναι γύρω από 15kg έτσι υπάρχει αφθονία του περιθωρίου εκεί. Ακριβώς ως σημείο ενδιαφέροντος το σύστημα ιστών και κεραιών έχει εκτεθεί ήδη σε έναν αέρα γύρω από 48km/h και απλώς καλά.

—— Joe W. Feusner

Λάβαμε τα αγαθά, τα οποία είναι ήδη στη δοκιμή, η οποία είναι πιό προσιτή από τον ιστό που αγοράσαμε για πρώτη φορά, αλλά η δοκιμή φαίνεται να είναι καλή χωρίς κανένα πρόβλημα.

—— Robert Labro

Θέλουμε ακόμα να συνεργαστούμε με σας για να συνεχίσουμε να αγοράζουμε τα προϊόντα ιστών στην επιχείρησή σας. Ο πρώτος χρόνος που αγοράσαμε το προϊόν ήταν πολύ καλός και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Το ίδιο πράγμα ισχύει για τη δεύτερη αγορά του ιστού, αλλά το βάρος του στροφέα αναρτήρων φαίνεται να είναι πάρα πολύ ελαφρύ. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με σας για τρίτη φορά. Αλλά το πρόβλημα είμαστε μειονεκτήματα

—— Pankaj

Τα προϊόντα είναι πολύ καλά, υπάρχουν πολλές θέσεις που δεν καταλαβαίνουν, ο πωλητής είναι πάντα πολύ συνεταιριστικός με την εργασία μας να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.

—— Tuan Nguyen

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την παραγωγή και την παράδοση

—— pero baotic

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Πνευματική τηλεσκοπική περιγραφή ιστών

Πνευματική τηλεσκοπική περιγραφή ιστών

 

Περιγραφή προϊόντων:

 

1. Ο πνευματικός τηλεσκοπικός ανυψωτής ιστών ιστών μας είναι επίσης ένας μεταφορέας εξοπλισμού ύψους ραφιών, κατάλληλος για το αυτοκίνητο, το σκάφος και το έδαφος. Μπορεί να ανυψώσει την κεραία επικοινωνιών, το φωτισμό, το προστατευτικό κάλυμμα αστραπής, την οπτικούς μετάδοση και τον εξοπλισμό καμερών σε ένα προκαθορισμένο ύψος γρήγορα, σοβαρά και ασφαλώς. Αφότου ολοκληρώνεται η εργασία, είναι επίσης ικανή να μειώσει τον προαναφερθε'ντα εξοπλισμό σε ένα προκαθορισμένο ύψος γρήγορα, σοβαρά και ακίνδυνα. Ο πνευματικός τηλεσκοπικός ανυψωτής ιστών της επιχείρησής μας αποτελείται από το υψηλής αντοχής κράμα αργιλίου, με το πλεονέκτημα του αντιδιαβρωτικού, ελαφριού, μεγάλου φορτίου, χαμηλού θορύβου, γρήγορος ανελκυστήρας, μικρή αντίσταση κλονισμού, σταύλος και ούτω καθεξής. Θα μπορούσε να συναντήσει τις διαφορετικές περιοχές, διαφορετικές περιπτώσεις στο ύψος και οι απαιτήσεις φορτίων, επιπλέον, αυτό επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται στο γκολφ, το μεγάλο φωτισμό νύχτας ποδοσφαίρου, κ.λπ.

 

2. Επίγεια σταθεροποίηση: το τρίποδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει τον τηλεσκοπικό ιστό στο έδαφος. Επιλέξτε σύμφωνα με την απαίτηση πελατών. Έχουμε δύο τύπους τρίποδων για να επιλέξουμε από.

 

Περιοχή εφαρμογής:

 

1). Εσωτερική εγκατάσταση αυτοκινήτων

2). Υπαίθριος για την εγκατάσταση αυτοκινήτων

3). Στο έδαφος με την εγκατάσταση τρίποδων.

 

 

Αρχή εργασίας:

 

Το σύστημα χρησιμοποιεί τον πνευματικό χειρομοχλό theory.it μπορεί να χρησιμοποιήσει RS485 για να ελέγξει τον ανυψωτή. Η καλή self-locking επίτευξη απόδοσής της αξιόπιστη, self-locking σε οποιαδήποτε θέση βελτιώνει την ασφάλεια της αξιοπιστίας.

Χρόνος μπαρ : 2019-06-26 15:54:47 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Alice Wang

Τηλ.:: 86-755-2968-0362

Φαξ: 86-755-3660-7248

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)